diumenge, 26 de juny del 2011

El millor Retaule

Vam tornar a viure una Nit Inoblidable! La tercera edició del Retaule dels Embotits va tornar a donar color a una de les nits d'Enramades i ho va fer evocant la llegenda però amb un resultat més espectacular que mai gràcies a la col·laboració i entrega d'entitats i persones, que amb el seu gra de sorra han permès que el Retaule continuï creixent i sigui un referent any rera any de la Festa de les Enramades Sallentines.

Tot just acabem de baixar del núvol i ens recuperem de la ressaca però ja podem gaudir una mica del resultat obtingut: les primeres fotos oficials, fetes pel fotògraf Joaquim Alberch. En elles ja podem observar la posada en escena i també veure algunes de les novetats d'enguany: la ballada dels Gegants de Sallent amb música composada per la ocasió per en Jaume Riu, les dues actrius teixidores d'una fàbrica tèxtil sallentina de fa 100 anys amb la interpretació de la Berta Portabella i l'Olga Gili, la Tenora de la Maria Antònia Pujol, els solos d'en Miquel Àngel Gili i de la Montse Garcia des de la muralla, la pantalla gegant amb projecció en directe amb dues càmeres, el conjunt instrumental de l'Escola de Música amb novetat de bateria, el cor de nens... 

Els propers dies us anirem mostrant més imatges de l'espectacle amb presència de tots els col·laboradors com les noies de l'Escola Tot Dansa i els Rapsodes de l'Elenc Teatral Sallent. A tots moltes Felicitats i Moltes Gràcies! Gaudiu i per molts anys!












1 comentari:

The River Troupe Gospel ha dit...

De tots els noms del Retaule falta el més important el del Joan Camprubí, autor de la lletra i música, director de la coral i ànima mater d'un projecte que en tres anys s'ha convertit en un símbol de les Enramades i nexe d'unió d'un munt d'entitats de la Vila que hi col.laboren. Enhorabona Joan i per molts anys.