dimecres, 8 de juny del 2011

Assaig instrumental I

Som dimecres i estem encara en una fase de pair tot el que va donar de sí l'assaig de dilluns al vespre. No va ser un assaig qualsevol, va ser el primer amb el conjunt instrumental, és a dir la petita orquestra dels Embotits. Malgrat que no hi eren tots els seus membres, ja es va poder copsar el so i el caire que tindran aquests tercers embotits. Us prometem que serà molt interessant i que canviarà la sonoritat i el ritme dels passats Embotits.

En la primera part de l'assaig vam conèixer els músics joves i mestres de l'Escola de Música que participaran en aquest Retaule. Entre ells, dues flautes travesseres, un clarinet, un saxo, una baixista i un bateria. Tots ells van demostrar que coneixien bé les peces i només va ser necessari quadrar els tempos i també les entrades. Els hem de felicitar per la feina que han fet a priori i donem gràcies especialment als seus professors i a la directora de l'escola, la Ruth Matamala per la col·laboració que ens dóna. Sense ells els Embotits no serien el que ja són a hores d'ara i el dia després d'aquesta edició podrem confirmar-ho que ja són una peça essencial del projecte.
En l'assaig només van faltar dos violins que en el proper assaig del dia 21 participaran.

També vam tenir la sort de comptar amb la presència de la tenora Maria Antònia Pujol Subirà. Va venir després d'un dia molt escopetjat per ella ja que tenia diversos compromisos i per això li donem les gràcies des d'aquí per l'esforç en venir a aquest primer assaig. En ell va mostrar la seva capacitat d'adaptació i professionalitat amb l'instrument. Hem de pensar que té molta experiència de molts anys en la interpretació de peces amb tenora i que ens va donar molts elements per a potenciar i donar força a totes les peces del Retaule. Li agraïm de tot cor i la felicitem d'antuvi per la seva inestimable col·laboració.


Aquí podeu veure algunes fotos de l'assaig amb el cor pendent de la interpretació dels músics.