dimarts, 14 de juny del 2011

PRESENTEM UNA NOVETAT: EL CARTELL 2011

El Retaule dels Embotits 2011 tindrà moltes novetats com heu pogut anar comprovant en els darrers comunicats del nostre bloc. A nivell publicitari us presentem el que serà el cartell oficial del Retaule d'aquest any.
Enguany la coral ha decidit donar més protagonisme al fet llegendari que no als dos protagonistes de la nostra història, en Berenguer i l'Eulàlia. Per això hem decidit posar al cartell una foto del moment en què els Sallentins es posen mans a l'obra per a embotir els sacs amb palla. Igualment hem decidit canviar un pèl la lletra, unificant-la i posant un lema al nostre espectacle llegendari. Vam creure que els darrers anys el Retaule dels Embotits no donava massa pistes de què es tractava i per això vam decidir posar un lema a l'espectacle que dóna ja idea de cap on va la història. El lema decidit és: "Herois de palla per la victòria d'un poble", el qual fa referència als ninots embotits que van lluitar per alliberar Sallent del setge bèl·lic que explica la llegenda.

Esperem que us agradi força i en breu esperem presentar-vos més novetats sobre el que serà el nou Retaule. Avui mateix tenim assaig de cor i rapsodes i anirem acabant de perfilar els últims detalls de l'espectacle.