dissabte, 25 de juny del 2011

Ha arribat l'hora

Després de mesos treballant de valent ha arribat el dia en què podrem tornar a viure El retaule dels Embotits. Serà la tercera edició d'un espectacle coral/audiovisual que amb la mateixa base i text ha anat creixent incorporant, com es volia des de l'inici, altres entitats o grups i persones de la vila per a fer-lo més atractiu i central dins de la Festa de les Enramades. 
El Retaule dels Embotits és un espectacle en el que participen nombroses persones, i una a una ajuda a crear-lo, i tot per un sol dia: avui! És com la Festa de les Enramades, una festa en la que hi participa moltíssima gent, cadascuna en la mesura de les seves possibilitats, aportant el seu bon fer o les seves idees, per tal que aquests dies de Còrpus els carrers llueixin com mai i es transformin en escenaris de convivència i civisme i mostrin els valors i sentiments d'un poble, d'una vila, que malgrat els anys i la crisi actual vol tirar endavant i exaltar tot el bo que tenim dins, que no és poc.

El Retaule s'identifica plenament amb la Festa de Les Enramades i de fet es pot considerar com una enramada més. Com veureu avui al vespre tots els que ens recolzareu amb la vostra presència, El Retaule serà més lluït que mai, lluirà més que mai gràcies a la col·laboració rebuda de tantes entitats i persones del poble i de fora, i esperem se una guinda de la mateixa festa, exaltant tots els valors de què hem parlat. Volem deixar constància avui, el dia assenyalat, del nostre compromís amb la Festa de les Enramades, i tornar a mostrar la nostra Enramada particular, el mural del Retaule, que avui tornarà a presidir el nostre espectacle.