dilluns, 30 de maig de 2011

A un mes del Embotits 2011

El temps passa volant i estem en disposició de presentar novament "El Retaule dels Embotits", enguany amb moltíssimes novetats que faran del Retaule un espectacle amb majúscules.

Una de les novetats d'aquest 2011 serà el canvi d'ubicació. Malgrat que la història està ambientada a l'entorn del lloc on segons diu la tradició hi havien penjats els ninots Embotits, és a dir al Portal de Sant Bernat de l'antiga muralla de la vila, aquest any degut a unes obres que s'hi estan fent hem hagut de canviar l'espai per un que esperem sigui més còmode i pràctic però igualment històric. Ja ho veureu en els cartells publicitaris que ben aviat es penjaran per tot arreu: l'escenari serà a la Plaça 19 d'abril, davant les restes de les antigues muralles encara existents al sector de Cal Sorribas, al costat del Llobregat. Allà tindrem muntats els escenaris -heu llegit bé, els escenaris- ja que disposarem de dos emplaçaments on s'esdevindran les actuacions. No volem donar més pistes però l'espectacle aquest any serà encara més complet que l'any passat i tindrem més entitats de la vila que ens ajudaran a fer El Retaule més i més gran.

Anoteu-ho bé a la vostra agenda perquè el Retaule dels Embotits 2011 serà uns espectacle digne de ser vist i esperem que augmenti el nivell aconseguit ja en la seva anterior edició.