dimarts, 1 de juny del 2010

Setmana decisiva

Ja està, ja som a la recta final per a presentar novament "El Retaule dels Embotits". Les darreres setmanes han portat un ritme trepidant de trobades, assaigs, trucades i contactes a tots nivells per a poder presentar aquest proper dissabte un nou Retaule, un espectacle molt més complet que el de l'any passat, musicalment millorat, amb el text revisat, i amb la col·laboració de diverses associacions de la població que permetran mostrar un Retaule molt més lluït.
Avui al vespre tenim el darrer assaig abans de la presentació de dissabte. Tindrà lloc a l'escola de música, al seu auditori, i hi prendran part tots els cantaires i músics del Retaule.
D'altra banda, el Retaule de 2010 ja ha fet la seva presentació social als mitjans de comunicació ja que a la revista del passat dissabte 29 de maig que edita el Regió7, ens van dedicar un article complet amb una foto de color prou gran que demostra el relleu que l'espectacle ja té dins la festa de les Enramades i que esperem que continuï i augmenti en els propers anys.
Igualment, aquest passat cap de setmana s'ha estat treballant en la confecció del mural que lluirà a l'escenari del Retaule, i que ha estat elaborat pels nois i noies de Sallent i Cabrianes que estudien a les seves escoles. Aquest mural gegant consta de 700 peces que han estat treballades artísticament per les mans d'aquests infants i joves. Des de la Coral creiem que serà una de les novetats que més impacte causaran d'aquest nou Retaule a part de la millora musical gràcies a les col·laboracions de l'escola de Música, en Jaume Riu i de la coral Troupe del Riu.
Esperem veure-us a tots aquest dissabte per tal que conegueu una de les llegendes més boniques de la Catalunya Central. En Berenguer i l'Eulàlia, els protagonistes, ja us esperen!