dimecres, 2 de juny del 2010

Darrers preparatius i assaigs

Ahir dimarts al vespre/nit es van fer els darrers assaigs musicals i escenogràfics del Retaule dels Embotits 2010. La veritat és que tan un com l'altre van anar prou bé i es va poder comprovar que aquest Retaule sortirà bé gràcies a interès mostrat per totes les entitats i persones que aquest any s'hi han implicat.L'assaig es va fer de nou a l'auditori de l'escola de música de Sallent i es va fer una passada de gairebé totes les cançons. L'auditori estava més que ple, amb més de 40 cantaires i uns 15 músics.
D'altra banda, també es va poder fer una interpretació in situ de l'escenografia que ha preparat l'escola Tot-Dansa per a dues cançons del Retaule. La Plaça St Bernat va ser escenari, com ho serà també dissabte, de la dansa del Retaule, que creiem que impactarà d'allò més.
Finalment hem de parlar del mural gegant dedicat al retaule que han elaborat els gairebé 700 nois que estudien a les escoles de Sallent i Cabrianes. L'aposta de fer una mural a l'estil de l'enramada més artística i manual, com ho fan els carrers de Sallent que enramen, podem assegurar-vos que resultarà un dels alicients d'aquest Retaule. Per una banda per les proporcions considerables que té -6metres de llargada per 3.60 d'alçada- i per l'altra per la qualitat innegable que tenen els requadres que han hagut de pintar els nens i nenes de Sallent.
No us ho perdeu perquè segur que la nit de dissabte serà una nit inoblidable!