dimecres, 30 de gener de 2008

Enregistament a la vista!

Com anunciàvem en el darrer comunicat penjat al bloc, La Nova Harmonia ha començat els assaigs per a preparar l'enregistrament d'un CD. Hi ha la previsió de que el treball d'enregistrament duri unes tres sessions i s'estan barallant diversos emplaçaments on l'acústica pot ajudar a fer un més que immillorable enregistrament. L'objectiu és que l'enregistrament pugui presentar-se al públic de Sallent com a màxim a finals d'aquest primer semestre de 2008.

En el treball hi ha previst enregistrar moltes i variades cançons representatives del repertori actual i històric de la coral, posant èmfasi especial en interpretar cançons tradicionals catalanes, música vocal religiosa, cançons del compositor Francesc Vila i música moderna, i un apartat especial de nadales de casa nostra i de tot el món. La concepció del CD és que el nostre seguidor i oient pugui escoltar durant l'any i en qualsevol moment les cançons més tradicionals del nostre repertori: si és Nadal podrà posar les nadales i fer més Nadal; si és Sant Jordi o l'11 de setembre, podrà escoltar sardanes o cançons patriòtiques catalanes; si és Festa Major podrà escoltar músiques de tot el món que animaran la festa; i si és Setmana Santa i vol escoltar música religiosa, també podrà fer-ho.

No obstant això, caldrà que tots els cantaires siguin el màxim responsables i participin en totes les sessions i assaigs previstos per a la preparació del repertori a enregistrar. Sense una bona assistència no és possible realitzar un bon treball ni millorar en la interpretació de les cançons, per la qual cosa cal fer un esforç que segur que es veurà recompensat amb l'edició d'un treball discogràfic del tot digne. Amb aquest ideal i objectiu La Nova Harmonia treballa per a aquest 2008, que pot esdevenir, sense cap dubte, històric per a l'entitat amb l'enregistrament d'aquest CD.

Cap comentari: