dimecres, 16 de gener del 2008

Any 2008: any de reptes històrics

La Nova Harmonia ja torna a estar en funcionament després de l’aturada nadalenca. Els assaigs han començat amb certa normalitat el dimarts dia 8, normalitat que no es recuperarà fins que alguns cantaires puguin tornar als assaigs degut a alguna indisposició de tipus viral sobretot.
Enguany encetem el primer semestre amb una perspectiva molt clara: l’enregistrament d’un CD amb les cançons més representatives de la nostra coral, des de populars a religioses, des de nadalenques a clàssiques. La fita és molt important i ha d’esperonar els nostres cantaires a seguir els assaigs amb rigorositat i a la millora contínua en l’utilització de la veu. Per això, per aquest primer semestre de 2008, hi haurà temps també per a les sessions de tècnica vocal –que ja estem preparant amb una col·laboradora- i si tot va bé per a la celebració d’una Roda Coral amb tot l’estil i novetats que la nostra audiència espera per part nostra.

Esperem que aquests projectes que tenim per al 2008 es puguin fer realitat i puguem oferir-los al poble de Sallent i als nostres seguidors i amics de tot arreu.

1 comentari:

Miquel À. Gili ha dit...

Un any bonissim per la nostra coral
Segur que sí.
Com gairebé tots els que portu aqui dins.


llarga vida a la coral.