dimarts, 4 de setembre del 2007

Ja tornem a ser aquí

Com no podia ser d'altra manera la coral torna a engegar la seva activitat i com sempre a contracorrent degut a la proximitat de la Festa Major de la vila. Enguany cau ben aviat, el dia 8 de setembre, dissabte, i el concert que estem preparant està previst per a 2/4 de 10 del vespre a l'església del Pare Claret.
No obstant això, l'activitat de la coral ja ha començat en ple agost, el passat dimarts dia 28, fent una forta repassada de la meitat del concert que preparem per a dissabte, i també vam aprofitar per gaudir del concert que el Cor de Cambra de la Universitat del Sud de Dinamarca va oferir a la mateixa església del Pare Claret el passat dijous dia 30. Molts cantaires de la coral vam escoltar el repertori del cor i vam poder comprovar la sonoritat d'unes 20 veus (7 de les quals eren d'homes) ben afinades, dirigides per un director d'origen argentí. El Cor va oferir un concert en dues parts, centrant-se sobretot en temes de caràcter religiós renaixentista i nòrdic, fent només una excepció amb una peça melangiosa argentina i al final amb una espiritual negra, que va permetre acabar el concert amb un bon regust. El concert va ser interessant, potser una mica massa seriós, però tenint en compte que el cor era danès, per tant d'origen escandinau/nòrdic, no podia esperar-se una altra cosa.
Ja podeu veure que l'activitat de la coral no para i a tots els nostres seguidors els fem saber que aquest darrer quadrimestre de l'any ens esperen unes quantes actuacions, almenys una cada mes fins a acabar l'any. Esperem no decebre-us i aprofitem per a convidar-vos a tots al nostre concert de Festa Major del proper dissabte. No hi falteu!