dijous, 10 de setembre del 2009

Participació al 30è Festival Catalunya Centre

La Nova Harmonia va participar el passat dia 29 d'agost al 30è Festival Catalunya Centre organitzat per la Coral Capella Burés de Castellbell i el Vilar. La Nova Harmonia va cantar cançons del seu repertori habitual, posant èmfasi especial en dues cançons del compositor de Castellbell Francesc Vila, al qual va fer referència el nostre director durant la seva presentació.

Va ser tot un honor poder cantar en aquest certament juntament amb la coral organitzadora i amb dues corals estrangeres, una de Mexicana i una de Venezuela.

Durant la jornada que va començar ja al migdia amb una festa castellera, es van poder treballar tres obres de conjunt que foren "Qué chula es Puebla", "Caramba" i "l'Aleluia" de Haendel.

Des de 1998 que no s'havia participat en cap Festival Catalunya Centre. En aquell moment es va participar gràcies a la invitació de la Polifònica de Puig-Reig. Ens mostrem molt satisfets i ens enorgulleix poder fer concerts amb cors i corals de tot el món, com ha estat aquesta ocasió.