diumenge, 20 de setembre del 2009

Festa Major perfecta!

Malgrat la pluja que va deslluir la major part dels actes del dissabte dia 12 de juliol, a Sallent, el concert de festa Major que va plantejar La Nova Harmonia va sortir rodó. Malgrat el mal temps, l'església del Pare Claret estava bastant plena i ens acompanyaven una bona colla d'autoritats de la població a més dels Pares Claretians, sempre amfitrions dels nostres concerts.

L'acte va començar amb pocs minuts de retard i va consistir en una primera part amb cançons del nostre repertori, entre les quals vam interpretar per primer cop una bonica peça religiosa de Mozart. La segona part, i després d'una presentació sobre el funcionament de la mateixa, es van interpretar les cançons del nostre "Retaule dels Embotits", el nostre millor treball de l'any. El nostre director, en Joan Camprubí, va obrir les portes a altres col·laboracions de cara als anys propers per a l'espectacle i va aprofitar per mostrar la revista que La Nova Harmonia va editar en commemoració d'aquest espectacle, la qual va passejar-se per tot el públic.
El concert va entusiasmar els assistents i es va obligar a fer un bis, una repetició de la cançó "Embotim", una de les que es pot convertir -amb paraules del director- en l'himne oficial dels Embotits de Sallent.