dissabte, 10 de març del 2007

Benvinguts a la Nova Harmonia!


Benvinguts a tots al bloc de la coral La Nova Harmonia de Sallent. Amb aquest bloc, la coral es vol donar a conèixer per tot el món gràcies a la xarxa Internet i utilitzar-lo per a donar a conèixer les activitats programades per l'entitat a més de fer una mica d'història sobre la mateixa i parlar sobre el present i el futur de la coral.
Amb aquesta primera aportació us fem saber que avui, dia 10 de març de 2007, tindrà lloc a les 6 de la tarda a la Casa-Museu Torres Amat de Sallent l'assamblea general de socis per a aprovar l'acta de l'any passat i repassar les xifres musicals, socials i econòmiques de l'entitat. Però també parlarem del nostre present més immediat i dels projectes de futur. En aquest bloc us anirem fent saber tots els nostres avenços en tots els aspectes abans citats.
Per a començar us convidem a que participeu en el nostre bloc a través dels vostres comentaris i us oferim la interpretació d'una cançó que de manera improvitzada vam cantar l'agost passat a la ciutat alemanya de Heidelberg. Només per anar fent boca. Sapigueu que us la podeu descarregar des de qualsevol ordinador.