dimarts, 23 de novembre del 2010

Resultat del Concert de Sta Coloma de Cervelló

Una vegada més La Nova Harmonia ha fet amics entre les corals de Catalunya. El passat 6 de Novembre vam conèixer les corals Esclat i Columba de Sta Coloma de Cervelló totes elles dirigides per la Marylin Socarràs, una noia d'origen cubà plenament integrada a l'activitat social de la població i també a la nostra Terra, Catalunya.
El concert, previst per a3/4 de les 7 del vespre del dia 6 de Novembre, es va fer a l'església parroquial de Sta Coloma i alguns veïns de la població van poder escoltar els repertoris de cadascuna així com les dues cançons de conjunt: el Rossinyol i el bolero mexicà "Solamente una vez".
Tot va acabar amb un ressopó al local social del poble, a la sala on normalment les corals assagen, i on es va cloure la Trobada amb la cantada espontània de cançons de repertori comú com la gallega "O voso galo comadre" o bé "Canticorum Iubilo" de Haendel.  
Si no hi ha res de nou hi haurà un concert a Sallent a l'entrada de primavera, segurament el diumenge dia 29 de març, on les corals de Santa Coloma podran mostrar el seu repertori i conèixer la nostra vila mil.lenària.