dijous, 22 d’octubre de 2009

Membres de La Nova Harmonia participaran a La Fira Mediterrània 2009

Com vam publicar el mes passat al nostre bloc, les corals de la FCEC del Bages-Berguedà han estat convidades a participar en un espectacle coral que tindrà lloc a Manresa durant la Fira Mediterrània, el proper 7 de novembre. L’espectacle ha estat ideat pel polifacètic músic Carles Santos, pianista conegut per les seves controvertides i originals "performances" damunt dels escenaris.
Alguns membres de la coral s'han inscrit per a participar a l’espectacle i aquest cap de setmana proper participaran en el primer dels assaigs que es preveuen fer al Conservatori de Manresa. Aquesta mateixa setmana ja han estat preparant la interpretació fent algun assaig extra al local de la coral.
Tot i la sonoritat una mica extranya, totalment contemporània, els cantaires estan molt entusiasmats amb aquesta participació a la Fira Mediterrània i amb poder conèixer el treball d’un dels músics catalans/valencians de més renom internacional actuals. Més endavant us explicarem el resultat d’aquesta primera sessió.

Cap comentari: