dissabte, 21 de març del 2009

Un altre any amb en Xavier Baulies...

Com els últims anys, el músic i tècnic de la FCEC, Xavier Baulies, ens dedicarà una nova sessió de tècnica vocal i de cant coral la setmana vinent a tots els membres de les corals de la demarcació del Bages-Berguedà. Com sempre es farà al local parroquial de Balsareny, a les 5 de la tarda, dissabte vinent dia 28 de març.
Enguany es treballaran a més dues peces que es pretenen fer de cant comú durant la Roda Coral a celebrar el mes de maig. Una, ben coneguda de la nostra coral, s'anomena "Jo estic amb tu", a dues veus, música alemanya harmonitzada per Francesc Vila. La segona, donat que ens trobem en un any dedicat al músic George Friedrich Häendel, serà una peça religiosa del compositor anomenada "En la vostra ramada". Esperem poder-hi anar forces cantaires per tal de millorar el nostre nivell de cant i passar una bona estona cantant amb els companys d'altres corals dels nostres voltants.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Gracies amics per la dinàmica, no sabeu com ens esperona el veurà aquesta pagina amb els seus continguts, felicitats, amics.
Lluís i Carme