diumenge, 11 de març del 2007

L'assemblea anual de socis

Ahir a la tarda es va celebrar l'assemblea general de socis de La Nova Harmonia. En ella es van aprovar les actes i comptes anuals de l'any 2006 els quals enguany han estat molt satisfactoris gràcies primerament a l'activitat coral, i segon a l'activitat "comercial" duta a terme per a poder finançar el viatge que es va fer a Alemanya l'estiu passat.
L'acte va venir precedit d'un assaig de la coral que va començar amb una mica de vocalització per part de la Maria Àngels. A continuació es va encetar l'assaig amb el treball de tres de les peces que s'estan muntant, una reproducció de les quals podeu escoltar en el vídeo següent.
http://picasaweb.google.es/Jcamprup/ASSAMBLEA_07/photo#5040746107799691890
Posteriorment es van repassar les cançons que s'havien d'interpretar en la missa de diumenge dia 11 de març en record del que va ser vicepresident de l'entitat , Valentí Alsina, el qual fa un any que ens va deixar.
L'assemblea va començar puntualment a 2/4 de 7 de la tarda prenent la paraula el President, Joaquim Sorribas i cedint-la a la secretària accidental, Maria González, la qual va llegir l'acta de l'any 2006 que va ser aprovada. Després, el tresorer, Sr.Lluís Soler va repassar les xifres econòmiques, detallant els ingressos i despeses de l'exercici a més de fer públic el resultat. Els comptes també es van aprovar.
Finalment es va passar al punt de renovació de junta (sense moviments) i al de precs i preguntes on es va incidir en tres punts per part del presents:
  1. Necessitat d'un local més adequat a les necessitats de la nostra Entitat.
  2. Renovació de les cadires.
  3. Pregunta del Sr.Miquel Escayola sobre el perquè no es va més sovint a cantar a la Missa dominical de TVE-2, tot i que significa un bon incentiu econòmic i social per a la coral.

El President va respondre a la primera de les qüestions explicant les gestions continuades davant de l'Ajuntament per tal de que se'ns pugui adjudicar un local més espaiós i adequat a les necessitats de la Coral, ja que l'actual no té bona sonoritat i per tant no ajuda a obtenir bons resultats musicals, i per altra banda no és suficientment gran per a acollir els actuals cantaires i corals convidades. Pel que fa a la segona qüestió plantejada el President va respondre que enguany es renovarien les cadires per unes de més confortables. Finalment prengué la paraula el director, en Joan Camprubí, el qual va va repassar diverses dades sobre la renovació del repertori duta a terme durant l'any, la incorporació de nous cantaires, i la consecució de noves fites en el curt termini com serà la d'enregistrar un CD. També va respondre a la darrera qüestió explicant que malgrat que la Missa de TVE-2 podia tenir un bon alicient econòmic, no el tenia a nivell musical ja que suposava haver de fer molts esforços (en pèrdua de temps i repertori) que no es recompensaven a nivell musical (el repertori no es podia utilitzar en altres concerts). Malgrat això, no va negar mai la possibilitat de poder tornar a repetir l'experiència televisiva.

L'assemblea es va cloure amb el lliurament de la placa de record i agraïment a la cantaire Elisabet Sánchez per la seva dedicació a la coral.

L'acte finalitzà convidant a tots els presents a coca i xocolata i brindant amb cava de La Nova Harmonia.