dissabte, 22 de maig del 2010

15 dies per a la reestrena

Avui dissabte falten exactament 15 dies per a la presentació del 2n Retaule dels Embotits. De fet, com podeu llegir a l'encapçalament, podríem dir que es tracta d'una Reestrena de l'espectacle que vam presentar l'any passat ja que les novetats són tan nombroses que gairebé podríem rebatejar-lo.

Durant aquestes darreres setmanes, l'equip de La nova Harmonia juntament amb els diferents grups, associacions i escoles, hem estat treballant per a tenir a punt al màxim totes les novetats d'enguany. Alguns dies l'activitat, que s'ha canalitzat a través del telèfon mòbil, les reunions i sobretot per correu electrònic, ha estat frenètica però les decisions preses i la definició han estat perfectes.

Sense anar més lluny diumenge passat es va poder fer una sessió fotogràfica sobre les noves escenes que tindrà el Retaule de 2010. Els participants en aquestes sessions van ser nombrosos cantaires i no cantaires de la coral, i ens van acompanyar i assessorar personatges de la vila ben reconeguts, com fou el Pare Antoni Costa. Els assaigs amb l'escola de música han estat molt profitosos i demostraran que la seva participació enguany donarà una qualitat musical a l'obra que l'any passat, malgrat la nostra voluntat inicial, no podíem oferir. També les escoles estan treballant en el que potser podria considerar-se la nostra aportació a l'enramada de 2010: un mural de dimensions considerables que s'exposarà durant el concert/espectacle del dia 5.
No deixeu de seguir les novetats a través del nostre bloc on-line a Internet perquè s'acosta el dia i el Retaule està a punt de tornar a sortir a la llum més esplèndid que mai!