divendres, 24 de juliol del 2009

180 persones al concert final del taller de Gospel

Ahir a la nit va tenir lloc al Parc Municipal Pere Sallés de Sallent el concert de cloenda del 1er Taller de Gospel organitzat per La Nova Harmonia. El concert era el fruit de tres sessions/assaigs dels assistents al Taller i del grup Jambalaya, el qual va oferir un repertori de música negra de molt bon nivell.
El Grup Jambalaya va néixer a redós de l'Esclat Gospel Singers, amb quatre integrants que tenien ganes de cantar música negra sense massa pretensions. El grup està format per tres noies, la Vicen Alfonso, la Karolien Greenacre i la Marisa Badia, i un noi, en Jordi Vidal. Els acompanya al piano elèctric l'Iris Abancó.
El concert va començar cap a les 10 de la nit amb 10 cançons que anaven des de les més tradicionals Gospel fins a cançons bastant més conegudes i mediàtiques com "Ain't no mountain high enough" i "I say a little prayer for you", conegudes com a bandes sonores de pel·lícules en els anys 60-70 i en espots publicitaris.
Finalitzada la seva actuació els membres del taller de Gospel van pujar a l'escenari i van cantar quatre cançons típicament Gospel amb el ritme i el timbre propis de qualsevol cor de negres americans. Fins i tot algun membre del Taller es va atrevir a fer una intervenció solista de la qual podem veure aquí una foto.
De ben segur que amb el seguiment que va tenir per part del públic de Sallent i de la valoració dels assitents al Taller, La Nova Harmonia tornarà a organitzar-lo l'any vinent. No ho dubteu!