dimarts, 9 de juny del 2009

Efectivament arriba "El Retaule dels Embotits"

Com bé haureu pogut comprovar a través de l'informació apareguda el passat dissabte a la Revista del diari Regió-7, arriba "El Retaule dels Embotits". Malgrat que hi ha alguna errada en la informació apareguda, és veritat que La Nova Harmonia presentarà enguany un nou concert/serenata d'Embotits durant la ja pròxima Festa de les Enramades.
La Llegenda sobre els Embotits té un origen desconegut però hi ha bastant quòrum sobre la seva influència en l'origen de les Enramades. La Nova Harmonia, tenint en compte que des de fa molts anys dedica els seus cants als Embotits -ninots de palla- cada diumenge d'Enramades, enguany ha decidit emprendre una iniciativa que pretén ser l'origen d'un acte dels més importants de la Festa i on espera rebre suport d'altres entitats de la població per a fer més i més gran la Llegenda i la Festa. Per això, aquest diumenge presentarà "El Retaule dels Embotits", una obra musical i audiovisual en directe, que pretén donar a conèixer la llegenda sobre els Embotits, ninots fets amb sacs i palla, a través d'una història que mescla l'amor d'una parella, la lluita per les llibertats del nostre país i que segurament, i malgrat que està ambientada en el passat, té molts paral·lelismes amb la realitat que vivim avui dia.
Tot està pràcticament a punt per a la seva representació i no cal dir que esteu tots convidats a conèixer la llegenda dels Embotits de Sallent.