dilluns, 27 d’abril del 2009

El Maig els cors alegra...

Com bé diu la cançó anglesa, el Maig els cors alegra i els nostres cors desperta, fa la la la la la la... Enguany, per a La Nova Harmonia ho tornarà a ser i és que a un mes vista de la celebració de les Enramades, caldrà extremar assaigs, concentració i tot el nostre enginy per a tenir-ho tot a punt per als compromisos musicals del proper mes.
Pel que fa a l'abril, el tanquem amb un casament celebrat la setmana passada, dissabte dia 25, a Sant Cugat del Vallès. El casament va sorgir a proposta de la nostra cantaire Fina Sorribas ja que va oferir a la seva neboda, que era la que es casava, la nostra participació en el cant. Tot i els impediments sobrevinguts a darrera hora per la malaltia del nostre director i a la dolentíssima col·locació de la coral a l'església, podem estar contents del resultat obtingut tot i que no es gaudís malgrat l'entorn fantàstic del monestir de Sant Cugat. 

Ara encetem el mes de maig, un mes musical com el que més -si no fixeu-vos en els magnífics cants corals de Clavé "Les flors de Maig" i l'organització arreu de Catalunya de Rodes Corals, concerts primaverals, festes de Maig, etc-. A casa nostra toca la XIII Roda Coral Bages-Berguedà i La Nova Harmonia organitzarà la segona de les jornades, el proper dia 10 de maig. En el concert que s'oferirà a l'església del Pare Claret, a 2/4 de 6 de la tarda, podrem escoltar La Nova Harmonia, la coral Czarda de St. Joan de Vilatorrada i la coral La Fònica de Freixinet. Donat que enguany és un any dedicat al músic G.F.Haendel, s'ha decidit incloure en el cant comú una coral religiosa coneguda amb el nom "En la vostra ramada". També es cantarà una cançó del nostre músic Francesc Vila.

Esperem que tots els seguidors del cant coral participeu en el cicle Roda Coral que comença aquesta setmana, el dia 3, a Súria, i que ens vingueu a escoltar a totes les corals participants. Amb la vostra presència fomenteu el nostre treball i ens esperoneu a continuar amb noves propostes i millor interpretació. (Per a més informació podeu consultar www.fcec.cat) 

1 comentari:

Anònim ha dit...

kar sem iskal, hvala