dimarts, 8 de juliol del 2008

S'ensumen les vacances

La calor ja és aquí i La Nova Harmonia està pràcticament a punt per a iniciar les seves vacances. Abans però complirà amb alguns dels seus compromisos musicals posant música i cant a dues cerimònies de casament. La primera va tenir lloc dissabte passat a Sallent, on va poder cantar durant la cerimònia d'enllaç matrimonial de dos joves sallentins, la Judit i el Rubén. En ella, malgrat la calor i la xafogor, es van poder sentir melodies molt boniques que normalment formen part del nostre repertori de concert, però amb un final especial, la Salve del Rocío, en honor a l'origen de la família del nuvi.

La jornada va acabar amb una festa anticipada de final de curs on la majoria dels components de la Coral juntament amb els seus acompanyants vam gaudir d'un sopar a l'aire lliure en què vam poder parlar de nous projectes i d'idees de cara al futur més proper de la coral.
Durant el sopar es va poder escoltar íntegrament tot l'enregistrament del disc que vam gravar el passat mes d'abril a la Casa Torres Amat. Va ser una primícia i una sorpresa per a la majoria del cantaires ja que la gravació s'ha mantingut totalment secreta fins ara.
A final de mes, el proper 26 de juliol, la coral novament participarà en la celebració d'un casament, el del nostre cantaire Eduard, de la corda dels tenors, a qui volem felicitar anticipadament per la nova vida i el nou estat que adquirirà aquell dia. La celebració tindrà lloc a Castellbell i el Vilar, poble d'origen de la seva futura muller, on esperem poder oferir més d'una sorpresa als nuvis i felicitar-los amb els nostres millors cants.