dijous, 31 de maig del 2012

QUEDEN 9 DIES

Comencem el compte enrere per a la 4a edició del Retaule dels Embotits, Herois de palla per a la victòria d'un poble. Des d'aquest bloc i també al facebook, anirem donant pistes de com serà aquesta nova edició de l'espectacle. Sempre en col·laboració amb diverses persones i entitats de la Vila, La Nova Harmonia presenta un espectacle en el qual vol mostrar i demostrar la qualitat artística de la nostra gent, siguin persones a títol individual com també a nivell col·lectiu. Sallent té molts artistes i des dels Embotits volem promocionar-los a tots. Tothom hi tindrà cabuda, des del més petit fins al més gran.

L'1 de juny proper, demà, significa gairebé l'inici de la temporada estival i les Enramades són la seva presentació oficial a la Vila de Sallent. Les Enramades són la festa principal de Sallent, la més històrica, la més antiga, la més llegendària i els Embotits són un exponent actual per reivindicar el passat llegendari de la Vila, la seva gent i fer-lo visible a la Catalunya del Segle XXI. Esperem que aquesta IV edició sigui també una mostra d'aquest esperit original de l'espectacle: País, Cultura i Vila!

dimecres, 30 de maig del 2012

ELS EMBOTITS A RÀDIO SALLENT

Dins de la programació que Ràdio Sallent dedica a la difusió del mitjà radiofònic entre els més joves, hi ha un programa en el que participen alumnes de 5è i 6è curs de les escoles sallentines. De fet és conduit per aquests alumnes i en ell es fan entrevistes a persones que d’una manera o altra realitzen alguna activitat o tenen alguna responsabilitat en entitats de la vila. Avui, dins d’aquestes entrevistes, se’n farà una dedicada al Retaule dels Embotits, l’espectacle organitzat per la nostra coral, en la qual participarà el nostre director, en Joan Camprubí, inspirador del projecte, que aquest any arriba a la seva quarta edició.

No dubteu a sintonitzar el dial de Ràdio Sallent aquesta tarda, a partir de les 17:30h ja que en aquell moment tindrà lloc aquesta entrevista i segurament es podrà parlar d’algunes novetats que es presentaran aquest 2012, també del resultat de les edicions passades i potser fins i tot de les futures edicions, que de ben segur ja s’estan cuinant.
 
RÀDIO SALLENT: 107.6 F.M.

dijous, 24 de maig del 2012

Els nostres assaigs musicals

Tot està en marxa. I el principal element, el que va ser l'origen del Retaule, la música, ja treballa des de fa dies les noves músiques de l'espectacle i les que segurament a hores d'ara ja són conegudes per molts sallentins melòmans. 

El cor ja fa uns dies que treballa pel seu cantó i ara s'hi han afegit els alumnes de l'Escola de Música de Sallent, que tornen a col·laborar amb l'espectacle amb més músics i instruments que mai. La seva directora, la Ruth Matamala, s'encarrega dels seus assaigs, i aquest dimarts es van unir al cor per a posar en solfa les músiques dels Embotits. És un orgull formar part del Retaule amb aquest joves músics, tots del poble, i amb els altres col·laboradors de l'espectacle, que amb el seu esforç permetran tornar a mostrar el Retaule dels Embotits, en aquesta 4a edició.









dimarts, 22 de maig del 2012

Ja tenim cartell per al Retaule 2012

Ja tenim cartell!!

Els cartells són la carta de presentació de qualsevol espectacle, i el del Retaule dels Embotits sempre ha mostrat el caràcter tradicional i llegendari de la festa de les Enramades. Enguany tornar a ser-ho gràcies a un disseny que dóna alguna pista del que podrem veure el proper 9 de juny. Esperem que us agradi i sobretot reserveu-vos aquesta data i hora. Tots haurem de ser herois per a la victòria d'un poble! 


dilluns, 14 de maig del 2012

El Retaule es prepara per a la 4a edició


Él Retaule es prepara per a la seva quarta edició, aquest any el dia 9 de juny, a les 22:00h del vespre.
Posted by Picasa