dimecres, 22 de setembre del 2010

Calendari de la Coral per al darrer trimestre de l'any

Passada la festa Major i la Diada, la Coral inicia el nou curs amb perspectives de noves activitats i preparació de nous concerts. El darrer trimestre de l'any sol ser sempre un període dedicat a preparar essencialment el concert de Nadal, que sempre és agradable de preparar donat l'extensíssim repertori de Nadales existents i procedents de gairebé tots els racons del món. No obstant això enguany encarem el trimestre amb altres objectius. El primer d'ells fa referència a concerts donat que fruit de l'activitat que la coral va organitzar aquest estiu sobre música cubana amb la Marilyn Socarrats, n'ha nascut un concert per al proper mes de novembre. Ja podeu reservar a la vostra agenda el concert que realitzarem amb una de les corals que la Marilyn dirigeix a Santa Coloma de Cervelló. Serà el dia 6 de novembre (segurament cap al tard) a la mateixa població. Ja informarem de les dades definitives.
I d'altra banda la coral organitzarà un nou "VIATGE SORPRESA" amb el qual es recompensa l'esforç desinteressat dels membres cantaires de la coral durant l'any. Enguany es manté la fórmula "sorpresa" amb la qual cosa no podem avançar on s'anirà ni què es visitarà, només se sap que serà interessant i com sempre divertit. Les dates previstes són el 13-14 de novembre.
Ja sabeu que si voleu formar part de la coral podeu venir-nos a conèixer cada dimarts a 2/4 de 10 del vespre a la Sala de la Turbina de Sallent.

dimarts, 7 de setembre del 2010

Concert de Festa Major

Recordeu les dades del proper concert de FESTA MAJOR. Són les següents:
Dissabte, 11 de setembre
Lloc: església del Pare Claret (Sallent)
Hora: 3/4 de 10 del vespre
Tingueu en compte que el mateix dia 11 la coral participarà com en els darrers anys en l'acte institucional de la Diada que organitza l'Ajuntament. Si voleu podeu venir-nos a escoltar. Les dades són les següents:
Dissabte, 11 de setembre (Diada Nacional)
Lloc: Parc Pere Sallés (Sallent)
Hora: 10 del matí