dilluns, 25 de gener del 2010

Fent amics pel món...

Una de les coses que més ens agrada fer a La Nova Harmonia és conèixer altres corals com la nostra que per tot el país escampen les seves cançons, i que ens permet conèixer gent i fer amistat. Ahir, a Barcelona, vam fer nous amics: vam conèixer la Coral Estel, una coral que va néixer fa uns 30 anys a la capital, dins la Parròquia del Pilar, situada al Carrer Casanova, prop de l'Hospital Clínic i la Diagonal. Fa uns dos mesos vam rebre la invitació per part de la seva presidenta, una"sallentina de Cornet", la Resli, i de seguida hi va haver quòrum per tal d'anar a Barcelona a fer un concert de Nadales.
La Coral va cantar primer i va fer bandera de la tradició coral de la Vila de Sallent, de la seva història mil·lenària, dels seus fills universals -en especial el Pare Claret- i va convidar a tots els assistents i en especial a la Coral Estel a visitar la nostra Vila i conèixer-la.

Les Nadales van cantar-se amb joia i esperit Nadalenc i es va transmetre sempre l'energia que la nostra Coral pretén amb el seu repertori.
Posteriorment, la Coral Estel va presentar un concert més variat i menys nadalenc -donat que feia pocs dies que ja havien cantat el seu concert de Nadal a la Parròquia- i van demostrar com d'obertes són les corals urbanes. La Nova Harmonia es va sentir tractada com si fos a casa, com si ens haguéssim conegut tota la vida. Per això, ben aviat, els rebrem a Sallent fent un concert.

Aquí teniu unes instantànies del concert d'ahir.