diumenge, 24 de maig del 2009

Nova sessió de fotografia per al Retaule dels Embotits

Avui diumenge a la tarda està prevista una nova sessió de fotografia per a l'audiovisual del Retaule dels Embotits. L'obra consta de set escenes ambientades totes en diferents espais, siguin a l'interior de cases o a l'aire lliure. Aquesta tarda toca una escena interior i hi participaran la majoria dels cantaires de la coral, tots ells vestits d'època. Tenint en compte l'experiència de la sessió fotogràfica de fa quinze dies a l'aire lliure i el bon ambient que es va viure, de ben segur que avui tornarem a disfrutar-ne. 

La setmana vinent s'acabaran les sessions fotogràfiques amb una petita escena localitzada en un forn de la població.

Estigueu a l'aguait perquè les fotos que s'han fet fins ara han estat molt bones i les millors i més representatives formaran part de l'audiovisual del dia 14, durant la interpretació del Retaule dels Embotits.

dimarts, 19 de maig del 2009

Els embotits: la llegenda ja és aquí!

A hores d'ara ja falta menys d'un mes perquè La Nova Harmonia presenti el seu espectacle sobre la llegenda sallentina coneguda amb el nom dels Embotits. Com a primícia us presentem la imatge representativa de la llegenda que La Nova Harmonia us vol cantar i explicar el dia 14 de juny durant la celebració de la Festa de les Enramades.
La imatge destaca dos personatges, en Berenguer de Serrasanç i l'Eulàlia de Conangla, mirant cap a l'horitzó, un horitzó on s'entreveu el perfil sempre present a la nostra terra de la muntanya de Montserrat. La Terra, la nostra terra, la catalana, i una parella de casa nostra, de Sallent, són els atributs d'aquesta llegenda posada al dia per La Nova Harmonia i que desvetllarà moltes incògnites sobre l'origen d'aquesta magnífica llegenda i situarà com mai l'espectador en la pell dels personatges i dels nostres avantpassats. Prepareu-vos per a somniar amb "El Retaule dels Embotits".

dilluns, 4 de maig del 2009

XIII Roda Coral a Sallent

Diumenge esteu tots convidats al concert de Roda Coral, organitzat per la delegació del Bages-Berguedà de la Fcec (Federació Catalana d'Entitats Coral de Catalunya), que tindrà lloc diumenge dia 10 de maig a l'església del Pare Claret de Sallent, a 2/4 de 6 de la tarda. En aquesta XIII edició de la Roda Coral la Nova Harmonia ha tornat a prendre participació activa en la seva organització, acollint les corals a la població. En aquest cas estan convidades les corals Czarda de Sant Joan de Vilatorrada -dirigida per Maria Díaz- i La Fònica de Freixinet -dirigida per Christine Koch-.

Sigueu tots convidats a l'acte que de ben segur serà de qualitat i amb un repertori molt variat.

Inici de les sessions fotogràfiques per al Retaule dels Embotits

Dissabte passat van iniciar-se les sessions fotogràfiques per tal de confeccionar l'audiovisual que es podrà veure, escoltar i viure el dia 14 de juny a la Plaça Sant Bernat, durant la Festa de les Enramades. En aquesta ocasió es van fer les fotos de dues escenes en les quals apareixen la parella de protagonistes. 

Gràcies al fet que va fer un temps esplèndid, molt assolellat, es van poder obtenir fotografies molt bones. 

Les sessions continuaran aquesta setmana i es preveuen acabar la setmana vinent.